Personlig service der vinder

Vi sætter en stor ære i at yde en professionel og personlig service, fordi vi ønsker at give alle vores kunder en god og inspirerende oplevelse ved hvert besøg.

Vores koncept og værdier

Koncept - hvordan er vi anderledes

Hr. Haslund har et velassorteret sortiment af herretøj. Vi får nye varer løbende, og vi lytter til vores kunders ønsker og behov og holder os hele tiden opdateret på tidens mode og trends. Har du brug for tips til at opbygge eller vedligeholde en fed og velfungerende garderobe, eller skal du til en fest, hvortil du mangler det perfekte outfit – så kom ind forbi og få kyndig råd og vejledning. Vi glæder os til at klæde dig på.
Service/ personlig betjening
Har du en særlig begivenhed i kalenderen, som du skal bruge et helt særligt sæt tøj til? Vil du gerne opgradere din garderobe med nye styles? Eller mangler du hjælp til at finde ud af, hvilke snit og farver der klæder dig? Hos Hr. Haslund sætter personalet og jeg en ære i at rådgive og hjælpe dig på bedste vis. Vi er et team af engagerede og passionerede kolleger, der elsker herremode, og vi glæder os til at klæde dig godt på her i butikken i Rønde.
Service/ vedligeholdelse
Ønsker du at holde dit tøj pænt og lækkert i længere tid, så kan det være en fordel, at du sender det til rens en gang imellem, frem for at vaske alt for ofte. Maskinvask slider nemlig på tøjet. Og hvis tøjet er meget delikat, kan det også nemt ske, at tøjet bliver ødelagt, hvis du vasker det forkert. Tjek altid vaskeanvisningen i dit tøj for at se, hvordan det skal rengøres og vedligeholdes. 
Service/ renseri
Får du i stedet tøjet renset, så bevarer tøjet sin oprindelige størrelse og holder kvaliteten.
Vil du have dit tøj til rens, så samarbejder vi med et renseri, som hver tirsdag og torsdag afhenter og afleverer rensetøjet her i butikken.
Kom ned i butikken, så sender vi dit yndlingstøj til rens.
Service/ vi pakker ind
Når du har fundet den helt rigtige gave,  pakker vi naturligvis dine gaver flot ind.
Tøj kan være en svær ting at give, fordi smag er så forskellig. Derfor kan du selvfølgelig også købe et gavekort og få pakket ind.
Service/ renseri
Om du ønsker du at ose lidt rundt og se vores store udvalg eller om du venter mens din mand eller din søn prøver tøj, ja så byder vi altid på en kop kaffe.
Service/ skrædder
Vi samarbejder med en dygtig skrædder, som ligger overfor vores butik på Rønde Hovedgade. Her kan du få lagt op, syet ind og ud – lige præcis det, du har brug for. Og har du behov for at få tøjet tilrettet med det samme, sørger vi for en tid hos skrædderen samme dag. Vi garanterer god kvalitet og hurtig betjening.

Vores bytteservice

Haslund Herremagasin har et velassorteret sortiment af herretøj. Vi får nye varer løbende, og vi lytter til vores kunders ønsker og behov og holder os hele tiden opd
Vores service//

Fortrydelsesret

Hos Haslund Herremagasin bytter vi varer i 14 dage. Ved ombytning og returnering skal du altid huske at medbringe din kvittering eller byttemærke.

VORES SERVICE//

Returner

Returner altid varen i original emballage og returner i samme stand Når du returnerer din vare, skal den returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Du må naturligvis gerne pakke varen ud og prøve den hjemme, så længe du kan returnere den i væsentlig samme stand og mængde som ved køb.
VORES SERVICE//

Reklamation

Ved reklamation af en vare købt hos os skal du altid huske at medbringe din kvittering. Reklamationsretten er gyldig i to år efter købet jf. købeloven.

VORES SERVICE//

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klagelæsning via: www.forbrug.dk EU-kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af klager. Det er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klager indgives her…(https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage) Ved indgivelse af klage skal du angive vores e-mail adresse: XXX