Personlig service der vinder

Om Hr. Haslund

Vi sætter en stor ære i at yde en professionel og personlig service, fordi vi ønsker at give alle vores kunder en god og inspirerende oplevelse ved hvert besøg.

Velkommen til Hr. Haslund 
– din lokale leverandør af moderne tøj til mænd.

Hr. Haslund er en herretøjsbutik i Rønde med over 80 års erfaring med Niels Haslund, som er indehaver af butikken i dag. Hos Hr. Haslund tilbyder vi et stort udvalg af velkendte mærker. For eksempel Signal, Les Deux, Tommy Hilfiger og Diesel. Vi holder os altid opdateret på den nyeste herremode og sørger samtidig for at have et fast sortiment af klassiske styles. Derved kan du forhåbentlig finde lige det, du søger – hver gang.

Professionel betjening

Butikken drives af et kompetent personale med mange års erfaring inden for herremode og -beklædning. Vi sætter en stor ære i at yde en professionel og personlig service, fordi vi ønsker at give alle vores kunder en god og inspirerende oplevelse ved hvert besøg. Derfor står vi altid klar med kompetent hjælp og vejledning.

Bliv inspireret

Hos Hr. Haslund står vi klar til at inspirere til god stil, som passer til dig. Vi kan både hjælpe dig med at forny din garderobe, men vi kan også inspirere dig til, hvad du skal bære til en særlig lejlighed.
Derfor: er der en bestemt farve, style eller ting, du leder efter, så henvend dig til vores personale. Vi gør altid vores bedste for at efterkomme dine ønsker og behov.

Vores bytteservice

Haslund har et velassorteret sortiment af herretøj. Vi får nye varer løbende, og vi lytter til vores kunders ønsker og behov og holder os hele tiden opdateret.
Vores service//

Fortrydelsesret

Hos Hr. Haslund bytter vi varer i 14 dage. Ved ombytning og returnering skal du altid huske at medbringe din kvittering eller byttemærke.

VORES SERVICE//

Returner

Returner altid varen i original emballage og returner i samme stand Når du returnerer din vare, skal den returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Du må naturligvis gerne pakke varen ud og prøve den hjemme, så længe du kan returnere den i væsentlig samme stand og mængde som ved køb.
VORES SERVICE//

Reklamation

Ved reklamation af en vare købt hos os skal du altid huske at medbringe din kvittering. Reklamationsretten er gyldig i to år efter købet jf. købeloven.

VORES SERVICE//

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klagelæsning via: www.forbrug.dk EU-kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af klager. Det er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klager indgives her…(https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage) Ved indgivelse af klage skal du angive vores e-mail adresse: info@hrhaslund.fk

I butikken bliver du betjent af

Butikken drives af et kompetent personale med mange års erfaring inden for herremode og -beklædning. Vi sætter en stor ære i at yde en professionel og personlig service, fordi vi ønsker at give alle vores kunder en god og inspirerende oplevelse ved hvert besøg. Derfor står vi altid klar med kompetent hjælp og vejledning.
Niels Haslund
Butiksindehaver
Jakob Borggren Paulsen
Sælger
Jannik Paulsen
Sælger

All it takes are a few simple outfits.
And there's one secret – the simpler the better

Cary Grant
Jakkesæt
Et klassisk jakkesæt går aldrig af mode. Det har siden starten af det 20. århundrede været en hjørnesten i enhver herregarderobe og mandens mest elegante påklædning. Netop derfor finder du altid et bredt sortiment af klassiske og stilfulde habitter hos Hr. Haslund.

Vi gør en dyd ud af både at have klassiske jakkesæt og samtidig tilbyde et udvalgt sortiment af jakkesæt designet i tidens snit og farver. Derved kan du forhåbentlig altid finde en habit, der matcher din smag, stil og behov.  
Blazer
En blazer er en uformel og alsidig pendant til habitjakken. Vi anbefaler, at du udelukkende bruger din habitjakke sammen med dine habitbukser. Skal du bruge en pæn jakke til et par jeans, lærredsbukser eller chinos, passer det meget bedre med en blazer. Ved at investere i en god blazer undgår du også, at din habitjakke bliver hurtig slidt, hvilket ikke ser pænt ud til habitbuksen, som er mindre brugt. Du finder altid et udvalg af moderne og lækre blazere i butikken, som er det perfekte valg, hvis du har brug for et mere casual men lækkert look frem for et helt jakkesæt. Vi står klar til at hjælpe dig med at style et casual jakkesæt look bestående af en blazer og bukser som et stilfuldt og nedtonet alternativ til det klassiske jakkesæt.
Skjorter
Til et klassisk jakkesæt eller en lækker blazer hører der selvfølgelig en flot skjorte til. Du finder et stort udvalg af forskellige skjorter i butikken og vi stå klar til at vejlede dig om kraver, snit og farver.